Opinie: 0 Dodaj opinię
Producent: Fernando
Premium chocolate to linia luksusowych czekolad ręcznie wyrabianych na najwyższym poziomie. Premium Chocolate to połączenie najleszej jakości prawdziwej czekolady z naturalnymi, swieżymi bakaliami, przyprawami i prawdziwymi owocami, które w pełni zachowują właściwości świeżych owoców: smak, zapach i wartości odżywcze. Przedstawiamy unikatową linię naszych czekolad, które powstały z pasji i zamiłowania do czekolady.
Czekolada gorzka 70,4% z midgałami i jeżynami jest bardzo ciemna i gorzka, posiada wspaniały smak i aromat oraz delikatną nutę kwiatów, połączona z eleganckim, delikatnym, szlachetnym w smaku migdałem i soczystą jeżyną tworzy wyjątkową kompozycję.
Zamknięta w kwiatowym kartonowym opakowaniu ze wzorami polichromii Stanisława Wyspiańskiego z bazyliki św. Franciszka z Asyżu w Krakowie.
Składniki: czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), migdały kalifornijskie premium 10,58%, jeżyny liofilizowane 1,17%. Masa kakaowa minimum 70,4%. Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.
Wartości odżywcze w 100 g:
wartość energetyczna 2229kJ/539kcal
tłuszcze 39,9g
kwasy tłuszczowe nasycone 12,9g
węglowodany 29,7g
cukier 23,7g
białko 10,0g
sól 0,02g
Opakowanie Kartonowe
Waga 85 g.
Producent M. Pelczar Chocolatier
Podatek VAT 23%
Cena brutto 24,90 PLN
Kod EAN 5902768996036
Ilość opinii: 0