Opinie: 0 Dodaj opinię
Producent: Fernando
Premium chocolate to linia luksusowych czekolad ręcznie wyrabianych na najwyższym poziomie. Linia czekolad premium to połączenie najwyższej jakości prawdziwej czekolady z przyprawami, owocami i świeżymi bakaliami.
Czekolada gorzka z solą morską i chili jest bardzo ciemna i gorzka, posiada wspaniały smak i aromat oraz delikatną nutę kwiatów, wzbogacona o sól morską z Morza Śródziemnego i papryczki chili, w połączeniu tworzy wyśmienitą kompozycję.
Zamknięta w kwiatowym kartonowym opakowaniu ze wzorami polichromii Stanisława Wyspiańskiego z bazyliki św. Franciszka z Asyżu w Krakowie.
Składniki: czekolada gorzka (miazga kakaowa, cukier, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa, wanilia Bourbon), sól morska 1,17%, chili suszone 0,23%. Masa kakaowa minimum 70,4%. Może zawierać śladowe ilości mleka i orzechów.
Wartości odżywcze w 100 g:
wartość energetyczna 2229kJ/533kcal
tłuszcze 38,4g
kwasy tłuszczowe nasycone 23,0g
węglowodany 30,1g
cukier 25,7g
białko 8,7g
sól 1,17g
Opakowanie Kartonowe
Waga 85 g.
Producent M. Pelczar Chocolatier
Podatek VAT 23%
Cena brutto 24,90 PLN
Kod EAN 5902768996012
Ilość opinii: 0